NYBIL
Opel-, Hyundai- og Chevrolet-forhandleren i Åsane

Vi representerer merkene Opel og Hyundai for salg av nye biler siden år 2000 i Åsane. Vi er også merkeverksted for Opel, Hyundai og Chevrolet, hvor du vil kunne få alle tjenester for ettermarkedet til bilen din. Les mer om dette under verksted. 


Vår nybilutstilling er på hele 800 kvm og inneholder alle aktuelle Opel-modeller i flere ulike farger og utstyrsmodeller. Vi har også de aller fleste modellene tilgjengelig for prøvekjøring og kan samtidig tilby takst av din gamle bil.

Vi ønsker at du som kunde skal kunne se hele bredden av modellprogrammet, så vi vektlegger å ha biler med ulike utstyrsnivåer som kan være aktuelle for deg som kunde. Vi ønsker deg derfor velkommen til våre topp moderne lokaler i Åsane.


Opel

Opel har røtter over hundre år tilbake i tid. Over 110 år med blikket rettet mot fremtiden, med å legge all vår energi i å gi deg en bedre kjøreopplevelse. Over 110 år med lidenskapelig konstruksjon som oppsummeres av de tre ordene i vårt nye styringsprinsipp: “Wir leben Autos”.

Les mer om Opel her


Hyundai


New Thinking. New Possibilities.


Hyundai vil utfordre gamle oppfatninger og etablerte sannheter. Dette gjør vi gjennom New Thinking. New Possibilities som er Hyundais globale kommunikasjonsplattform. Dette er vår måte å kommunisere vårt mål om å være en leverandør av premium biler- og utstyr til folk flest.

Vårt fokus er på kundene våre og deres behov. Vi etterstreber å tilby bilopplevelser som overstiger våre kunders forventninger. Nye ideer gir fødsel til nye verdier. Derfor jobber våre fabrikker, utviklingssentre, importører og forhandlere tett sammen for å fange opp og forstå dine behov. På denne måten kan vi bli en partner som varer hele livet.

Hyundai verdier
Hyundais verdier bestemmer hva som er riktig for Hyundai og det styrer hvordan vi jobber og forholder oss til samarbeidspartnere og kunder. Verdiene symboliserer måten vi viderefører våre kjennetegn og egenskaper på.

Vi ønsker å bli en leverandør du kan leve med hele livet. Vårt fokus er på det menneskelige, minst mulig belastning av miljøet og topp service.

Les mer om Hyundai her

Sosliale medier
  • Mobile Bergen
  • Liaveien 12, 5132 Nyborg

  • Tlf: 55 19 90 0055 19 90 00